söndag 25 september 2011

Notiser från helgen

Helgen går helt i dur för Modos juniorer där vi kan räkna in tre segrar av tre möjliga. J20 gav fina styrkebesked genom att besegra Luleå och Skellefteå medan J18 hade förvånansvärt stora problem att städa undan Sundsvall. I det stora hela är jag mycket nöjd med den hockey som det bjudits på i Fjällräven Center de senaste dagarna där ju även A-laget tog en viktig seger.

Nu har jag ingen förstahandsinformation kring detta men eftersom David Gunnarsson och Victor Öhman inte deltog i någon av matcherna under helgen utgår jag från att dessa herrar är skadade eller sjuka. Noterbart är även att Edwin Hedberg, Gustav Possler, David Gunnarsson, Robert Hägg, Albin Carlsson och Ludvig Byström, samtliga födda -94 eller senare, återfinns i truppen för J20. Återstår att se vilka av dessa som dyker upp även i J18 framöver där man nu är lite kort på forwards.

Under helgen har jag även noterat att Ulf Samuelsson under både lördagen och söndagen befunnit sig på plats i arenan för att kolla in förmågorna i juniorleden. Två timmar innan A-lagets match på lördagen dök han upp i ismaskinsgången för att se slutet av J20 Modo - Luleå. Idag, söndag återfanns han på läktaren tillsammans med bland andra fystränaren Jocke Bäckström och VD Anders Trollsås under J20-matchen mot Skellefteå. Det är nog en extra sporre för junisarna att veta att A-lagscoachen håller sig uppdaterad på spelarna i juniorleden.

Strategin än så länge kring målvaktsjobbet i J20 verkar bygga på att Anton Forsberg deltar då det passar hans A-lagsschema. Hittills har han och Linus Ullmark delat på uppgiften vilket sätter William Silverfeldt-Öhman i en del trångmål möjligen. Han är dock endast -95a vilket gör att det kan bli en del J18 för honom om Anton blir frekvent förekommande i J20-laguppställningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar