måndag 26 september 2011

Juniorer på A-lagsträning

På dagens ispass för A-laget deltog några nya ansikten. Marcus Bohman och Robert Hägg fyllde ut på backplats då Ole-Kristian Tollefsen inte var i träningsdugligt skick. Ludvig Byström deltog ej.

Av träningsövningarna att döma klarade sig gallerprydde Hägg något bättre än sin äldre juniorkollega Bohman. Robert, född -95, spelar ett mycket moget spel och bildar i J20 bland annat PP-backpar tillsammans med Ludvig Byström.

I ena kassen fick Linus Ullmark känna på A-lagstempo i Anton Forsbergs frånvaro.

3 kommentarer:

  1. Då får du nog polera brillorna nästa gång du är på alagets träning .Hägg är en kommande storback det håller jag fullständigt med om,men han är inte där än.Håller Bohman före och från min plats i resturangen klarade han samtliga övningar bättre än hägg.Men det är ingen tävling och jag hoppas att både hägg,Byström och Bohman spelar i alaget framöver!

    SvaraRadera
  2. Tror du Hägg har chans att bli draftad? Isåfall hur högt?

    SvaraRadera
  3. Anonym 1: Då får vi vara överens om att vi inte är överens denna gången då. Kul att man låter de vara med på träningarna hur som helst.

    Anonym 2: Jag har väldigt dålig koll på -95ornas draftårskull och hur högt han kan tänkas gå i draften 2013, det känns som en bit bort. Men kan han ta sig med i truppen för Ivan Hlinka Memorial till sommaren så ser väl chanserna ganska goda ut.

    SvaraRadera